Schilderen in opdracht

 • > Wilt u een handgeschilderd portret laten maken tegen een betaalbare prijs?

  Heeft u altijd al een aquarel willen laten maken van uw partner, kind(eren), familie(lid), huisdier, enz? Dan kan J’aquarel aan de hand van uw foto een prachtig schilderstuk maken.

 • > Hoe werkt het?

  Alles wat u hoeft te doen is mij een goede scherpe foto te mailen of toe te sturen (zie bestellen) en u ontvangt een vrijblijvende offerte. Na akkoord en uw aanbetaling ontvangen te hebben gaat J’aquarel aan de slag. Zodra het schilderij klaar is stuurt J’aquarel u per e-mail een proef, zodat u het kunt bekijken.

 • > Digitale beeldbewerking

  Indien u een foto heeft die niet helemaal voldoet voor een geschilderd portret kan J’aquarel eventueel met wat aanpassingen uw foto digitaal bewerken. Bijvoorbeeld achtergronden wegwerken, personen toevoegen of juist weglaten. Stuur uw foto(’s) dan liefst per e-mail en J’aquarel zal voor u geheel vrijblijvend bekijken wat de mogelijkheden zijn en of hier extra kosten mee zijn gemoeid.

 • > Scannen

  Wanneer u de foto niet digitaal heeft, dan kunt u deze scannen. Wanneer u geen scanner heeft, dan kunt u de foto(’s) ook per post naar mij toesturen; J’aquarel, Mascagnihof 611, 5049 BV Tilburg. De foto wordt dan voor u gescand en bij uw bestelling retour gestuurd.

 • > Waarom een aquarel?

  Foto’s gaan na verloop van tijd verkleuren en worden minder mooi. En dikwijls zijn foto’s door onscherpte ook moeilijk te vergroten. De aquarellen worden vervaardigd op duurzaam 300 grams koudgeperst, 100% katoen aquarelpapier en zijn daarom decoraties waar u jarenlang plezier aan kunt beleven.

 • > Kwaliteit

  J’aquarel biedt u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen alleszins betaalbare prijzen en levert met een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met de geleverde kwaliteit, dan krijgt u uw aankoopsom retour met aftrek van de transportkosten. Het schilderij dient dan wel binnen acht dagen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.

 • > Mutaties

  J’aquarel werkt vanaf een foto, wanneer u speciale wensen heeft t.a.v. het schilderstuk dient u dit van tevoren aan te geven. Mutaties en correcties achteraf, als de aquarel reeds klaar is, zijn door de transparante techniek niet of nauwelijks mogelijk.

 • > Lijsten

  Al de schilderijen worden inclusief passe-partout maar zonder lijst verkocht. Er zijn eenvoudigweg teveel verschillende typen lijsten. J’aquarel adviseert u dan ook om naar een plaatselijke lijstenmaker te gaan.

 • > Foto naschilderen

  Door de speciale techniek zullen aquarellen expressiever en kleurrijker overkomen dan een foto (zie de gallery). Houdt u daar rekening mee. J’aquarel kan uw foto uiteraard zo exact mogelijk naschilderen, maar zal altijd proberen karakter in het portretschilderij te leggen. U kunt eigenlijk alles laten schilderen wat u zelf mooi vindt. Dit kan variëren van uw favoriete vakantiefoto tot uw tweede huis.

 • > Soort portretten

    Familieportret

  Een schilderij is een prachtige manier om uw gezin door een familieportret vast te

  leggen voor een langdurige periode. Een familieportret is een perfect cadeau voor opa’s en oma’s of om zelf aan de muur te hangen.

    Kinderportret

  Een kinderportret is normaal gesproken erg moeilijk aangezien kinderen moeite hebben om 5 minuten stil te blijven zitten. Omdat wij werken met foto’s kunnen wij in alle rust het schilderstuk maken.

    Huwelijkscadeau

  Aan de hand van een mooie foto kan J’aquarel het verse paar portretteren en hebben zowel het bruidspaar als de familie hier nog jarenlang plezier van.

    Jubileumcadeau

  Het geven van een jubileumportret is een originele manier om een medewerker te bedanken voor de jarenlange samenwerking.

  •  Groepsportretten

  Indien u als gezin of als vriendenclub een groepsportret wilt laten maken stuurt u dan een foto en u krijgt geheel vrijblijvend een prijsopgave.

  •  Staatsieportret

  Ook voor een traditioneel staatsieportret bent u bij J’aquarel aan het juiste adres.

  •  Dierenportretten

  J’aquarel kan ook een mooi schilderstuk maken van uw huisdier. Aquarellen van zowel honden, katten, paarden e.a. Het is allemaal mogelijk. Een duidelijke foto is voldoende.

 • > Cadeau

  Een schilderij is echt een origineel cadeau idee. J’aquarel kan het schilderij voor u desgewenst feestelijk laten versieren met een persoonlijke boodschap om er een persoonlijk cadeau van te maken.

   

  Heeft u nog andere vragen, mailt u ze gerust en J’aquarel zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

HOE WERKT J’AQUAREL